ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΕΜΠΤΗ, 9 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012

ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

«Καραμπόλα» και χαλάζι έκλεισαν την Εγνατία

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Η έντονη κακοκαιρία της χθεσινής νύχτας, προκάλεσε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στην Εγνατία, χθες νωρίς το πρωί. Πριν ακόμα τις 8 το πρωί, έκλεισε μάλιστα λόγω του δυστυχήματος η σήραγγα της Δωδώνης, στο ρεύμα προς Τύρια όπου και έγινε το τροχαίο, με την τροχαία να προσπαθεί να αποτρέψει τα χειρότερα.Από την πλευρά προς τη Δωδώνη, επικρατούσε έντονη χαλαζόπτωση από νωρίς, γεγονός που δυσχέραινε ιδιαίτερα τους οδηγούς.

Τρία αυτοκίνητα είτε συγκρούστηκαν μεταξύ τους, είτε έπεσαν στις μπάρες του δρόμου, στην έξοδο του τούνελ, κλείνοντας το δρόμο.

Μάλιστα, αργά το απόγευμα, το χαλάζι που έπεφτε το πρωί δεν είχε λιώσει ακόμα στο οδόστρωμα. Το τούνελ άνοιξε λίγο αργότερα, με τα αυτοκίνητα ήδη να έχουν σχηματίσει ουρές.

Ευτυχώς, οι ζημιές ήταν μόνο υλικές. Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων για σήμερα Σάββατο, για την Ήπειρο, το Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Το δελτίο περιλαμβάνει ισχυρούς ανέμους στα πελάγη, χιόνια στα ορεινά, αλλά κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι ισχυρές βροχές. Θα πνέουν επίσης ισχυροί άνεμοι, κυρίως στα πελάγη, ενώ τα φαινόμενα θα περάσουν σε ύφεση αργά τη νύχτα. Η Κυριακή θα περάσει πιο ήρεμα, ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται από τη Δευτέρα, με ισχυρές βροχές.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ EPIRUSGATE
Όταν διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις σφίγγεται η καρδιά μας. Γιατί δεν μπορεί παρά να σκεφτόμαστε τους δεκάδες συναδέλφους μας που αναγκάζονται καθημερινά να μετακινούνται στην Εγνατία, ερχόμενοι από τα Γιάννενα στη Θεσπρωτία να εργαστούν.

Ας ευχηθούμε από καρδιάς ο καιρός σύντομα να φτιάξει και να μειωθούν οι πιθανότητες νέων τροχαίων ατυχημάτων.

3 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ??ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ?ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάντησή μας στα υβριστικά και συκοφαντικά σας σχόλια βρίσκεται εδώ:

    http://ekpaideutikoiendrasei.blogspot.com/2011/12/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή