ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΕΜΠΤΗ, 9 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012

ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Σε φιάσκο κατέληξαν οι διήμερες κλειστές μαζώξεις, συνεργάτιδας της Διαμαντοπούλου στην Ήπειρο

Τη διευθύντρια του υπουργικού της Γραφείου κα Ευγενία Λόκανα έστειλε σε διήμερη μυστική περιοδεία στην Ήπειρο, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. Μόνο που σκοπός των επισκέψεων της στους νομούς της Ηπείρου δεν ήταν τα πολλά και σημαντικά προβλήματα της Παιδείας αλλά η οργάνωση πυρήνων υποστήριξης της ενδεχόμενης υποψηφιότητας του μέλους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Τι κι αν βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι μαθητές στα σχολεία της χώρας ακόμα περιμένουν τα βιβλία που όπως τους είχε διαβεβαιώσει η κα Διαμαντοπούλου θα ήταν στα χέρια τους από τα μέσα του περασμένου... Οκτωβρίου!

Τι κι αν η ανικανότητα της υπουργού Παιδείας έχει αποδιοργανώσει εντελώς τη λειτουργία των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν εμποδίζει καθόλου την ανάλγητη και πλέον ακατάλληλη υπουργό Παιδείας να αναλώνεται σε παρασιτικού χαρακτήρα παραπολιτικές μαζώξεις με τη συμμετοχή ελαχίστων συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ από το χώρο της εκπαίδευσης και μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοδιοικητικών της Ηπείρου.

Η κα Λόκανα δήλωσε αναρμόδια για θέματα της εκπαίδευσης, ενώ και οι παριστάμενοι, όταν αντιλήφθηκαν τον ουσιαστικό χαρακτήρα των κλειστών μαζώξεων δυσανασχέτησαν και αρνήθηκαν να συζητήσουν για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ με μια αποσπασμένη στο Γραφείο της υπουργού, υπάλληλο του Χημείου του Κράτους!!!

Μιλάμε για κλειστές ολιγομελείς μαζώξεις που κατέληξαν σε φιάσκο αφού κανείς δε δεσμεύτηκε για τίποτα.

Στα Γιάννενα μόλις μετά βίας κατάφερε η πολυήμερη κινητοποίηση του υπουργείου να συγκεντρώσει σε ένα υπόγειο ξενοδοχείου τέσσερις δασκάλους, τριες καθηγητές και μόλις δύο μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ολιγομελείς και απογοητευτικές ήταν οι μαζώξεις και σε Άρτα, Πρέβεζα, ενώ σήμερα η κα Λόκανα θα επισκεφτεί την Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια θα ξεκουμπιστεί από την Ήπειρο. Στα τσακίδια κα Λόκανα αλλά δεν μας είπατε τα έξοδά σας (διαμονή, αίθουσες, τραπεζώματα) ποιος τα πλήρωσε. Θα το ψάξουμε. Ελπίζουμε να μην κάνατε το λάθος να τα χρεώσατε στο υπουργείο...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ


Προφανώς αυτοί που έγραψαν την παραπάνω είδηση δεν την έψαξαν και τόσο καλά. Αλλιώς θα είχαν κιόλας εντοπίσει πως η διευθύντρια του υπουργικού γραφείου πέρασε και από την Παραμυθιά. Τι ακριβώς έγινε εκεί; Μόνο 3 - 4 δασκάλους συνάντησε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου