ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΕΜΠΤΗ, 9 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012

ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΔΡΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ με τους εξής τρόπους:

1. Ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί μας είναι να έρθετε στην επόμενη σύσκεψη της Δράσης Εκπαιδευτικών και να μας γνωρίσετε από κοντά. Ανακοινώσεις για την επόμενη σύσκεψη θα βρίσκετε πάντα στο πάνω μέρος της σελίδας του ιστολογίου και είναι ανοιχτή σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Θεσπρωτίας, σε οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης και αν εργάζονται καθώς και στους συναδέλφους που είναι άνεργοι, αδιόριστοι, ιδιωτικής εκπαίδευσης, συνταξιούχοι, σπουδαστές ακόμη...  Προς το παρόν οι συσκέψεις μας πραγματοποιούνται στην Ηγουμενίτσα, στις προθέσεις όμως είναι να γίνονται συναντήσεις αφενός και σε άλλα μέρη του νομού μας και αφετέρου στα Γιάννενα όπου κατοικούν πολλοί εκπαιδευτικοί που εργάζονται στη Θεσπρωτία.

2. Αφήνοντας σχόλιο σε κάποια ανάρτηση του ιστολογίου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ  -  το οποίο ανήκει στη Δράση Εκπαιδευτικών. 

3. Μέσω της ομάδας ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στο face book όπου θα βρείτε κάποια από τα μέλη  της Δράσης Εκπαιδευτικών.

4. Μέσω του φόρουμ ΧΑΡΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του οποίου η διαχείριση ανήκει σε μέλος της Δράσης Εκπαιδευτικών και συμμετέχουν στα μέλη του φόρουμ και αρκετά μέλη της Δράσης Εκπαιδευτικών.

5. Και κυρίως μέσα από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών της Θεσπρωτίας. Πάντα θα βρισκόμαστε κι εμείς εκεί αφού αυτός είναι ο βασικός σκοπός μας, ο ξεσηκωμός των εκπαιδευτικών ενάντια στην αντιεκπαιδευτική και αντεργατική λαίλαπα! 

Όπως και αν έχει να θυμάστε ότι το διαδίκτυο είναι απλά ένα μέσο που διευκολύνει την επικοινωνία και μόνο όταν η ζωντανή επαφή δεν μπορεί για λόγους ανωτέρας βίας να πραγματοποιηθεί. Δεν είμαστε υπέρ της ανωνυμίας του διαδικτύου ούτε της κουκούλας στους κοινωνικούς αγώνες. Χρησιμοποιούμε μεν τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας για να μην καταλήξουμε βορά στα νύχια των "μεγάλων αδερφών", πχ χρήση ψευδωνύμων στο διαδίκτυο και αποφυγή δημοσίευσης φωτογραφιών που φαίνονται τα πρόσωπα, όμως δε φοβόμαστε στην αληθινή ζωή να δείξουμε και το πρόσωπό μας και ποιοι είμαστε. 

Εξάλλου η Δράση Εκπαιδευτικών δεν ακολουθεί τη φιλοσοφία των αρχηγών αλλά της συλλογικότητας και της άμεσης δημοκρατίας. Κανένας από μόνος του δεν είναι η Δράση Εκπαιδευτικών μα όλοι μαζί οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που συμμετέχουν σ' αυτή. Άρα πραγματική επικοινωνία με τη Δράση Εκπαιδευτικών σημαίνει επικοινωνία με την ομάδα και όχι με κάποια άτομα. Και σημαίνει συμμετοχή και όχι απλή ανταλλαγή μηνυμάτων...